تاریخ انتشار : شنبه 3 تیر 1402 - 20:12
کد خبر : 5492
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای پیش‌بینی اعطای ۴۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه به جامعه ایثارگری در سال ۱۴۰۲ بسته هستند

پیش‌بینی اعطای ۴۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه به جامعه ایثارگری در سال ۱۴۰۲

پیش‌بینی اعطای ۴۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه به جامعه ایثارگری در سال ۱۴۰۲
اخبار مالی-مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه شاهد پیش‌بینی کرد این صندوق در سال 1402 بتواند حدود ۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات به جامعه ایثارگری پرداخت خواهد کند.

به گزارش اخبار مالی، دکتر اسلام کریمی مدیرعامل و عضو هیدت مدیره در حاشیه اجلاس سراسری مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به خدمات صندوق قرض‌الحسنه شاهد، گفت: تا پایان شهریورماه برای جابجایی مسکن جامعه ایثارگری و تأمین ودیعه و اجاره مسکن دو تفاهم‌نامه امضا شده برای اینکه بتوانیم خدمات بیشتری به جامعه ایثارگری در این حوزه ارائه دهیم. تأکید صندوق قرض‌الحسنه شاهد خدمتگزاری بدون منت و با کرامت به جامعه ایثارگری است و در این حوزه دوره‌های آموزشی مختلفی برای کارکنان صندوق برگزار شده است.

وی افزود: در سال جاری بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه به جامعه ایثارگری پرداخت شده است که تداوم پیدا می‌کند و پیش‌بینی برای سال ۱۴۰۲ اعطای حدود ۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات به جامعه ایثارگری است ضمن اینکه تفاهم‌نامه‌هایی با بانک‌ها و بانک‌های قرض‌الحسنه در جهت ارائه خدمات بیشتر منعقد می‌شود.

 کریمی در رابطه با برگزاری اجلاس سراسری مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران، گفت: نکات خیلی خوبی در این اجلاس مطرح شد که از برگزارکنندگان این اجلاس سپاسگزاریم. اصل موضوع برای ما تحول در مسیری است که در صندوق قرض‌الحسنه شاهد در خدمت‌رسانی و خدمتگزاری داریم و باید به سمتی برویم که مدل خاصی از خدمتگزاری ارائه دهیم و خوشبختانه رضایت‌مندی از این خدمات مطابق بررسی‌ها بالا است که تلاش می‌کنیم افزایش یابد تا تسهیلات در کمترین زمان و کارمزد به جامعه ایثارگری اعطا شود.

مدیرعامل گفت: صندوق قرض‌الحسنه شاهد یکی از بزرگترین صندوق تک شعبه‌ای کشور است و با وجود اینکه تک شعبه‌ای است در سراسر کشور حضور دارد و با توجه به سن والدین شهدا و همسران شهدا و جامعه ایثارگری که کهولت سن دارند این امکان فراهم شده است که خدمات در نزدیک‌ترین محل به جامعه ایثارگری ارائه شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

تیتر اول - روزنامه ها تیتر اول - روزنامه ها جلد مجله اخبار مالی شماره 51