تاریخ انتشار : سه شنبه 25 مرداد 1401 - 9:30
کد خبر : 3645
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای همکاری مشترک سازمان اموال تملیکی با گمرک برای کاهش رسوب کالا بسته هستند

همکاری مشترک سازمان اموال تملیکی با گمرک برای کاهش رسوب کالا

همکاری مشترک سازمان اموال تملیکی با گمرک برای کاهش رسوب کالا
اخبار مالی: در این نشست اجتهادی اظهار کرد: با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی شاهد اقدامات خوبی در زمینه کاهش رسوب کالا و ساماندهی انبارها هستیم ضمن اینکه از همراهی و همکاری رئیس کل گمرک برای در اختیار گذاشتن امکانات از جمله انبارها، قفسه بندی و سایر مباحث تشکر می کنم.

نشست صمیمانه مشترک سازمان اموال تملیکی و گمرک ایران با حضور سیدعبدالمجید اجتهادی مدیرعامل و فرود عسگری معاون امور گمرکی و فنی گمرک، اعضای هیات مدیره، مدیران ستادی سازمان و دیگر مسئولان گمرکی به منظور بررسی موانع و مشکلات فی مابین، برگزار شد.

در این نشست اجتهادی اظهارداشت: با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی شاهد اقدامات خوبی در زمینه کاهش رسوب کالا و ساماندهی انبارها هستیم ضمن اینکه از همراهی و همکاری رئیس کل گمرک برای در اختیار گذاشتن امکانات از جمله انبارها، قفسه بندی و سایر مباحث تشکر می کنم.

مدیرعامل سازمان اموال تملیکی با ابراز خرسندی از برگزاری جلسه مشترک با مسئولان گمرک و پیش قدم شدن سازمان به منظور بررسی و رفع موانع در مورد اظهارنامه کالاهای متروکه، اعاده کالا و وضعیت انبارها، تصریح کرد: به دنبال حل و فصل مباحث با تعامل دو سویه هستیم. تا بتوانیم وظایفمان را بهتر انجام دهیم و همچنین دغدغه وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی در این موارد مرتفع کنیم.

وی با برشمردن مباحثی که نیازمند تفاهم و تغییر رویکرد دارد، پرداخت و افزود: زمانی که کالای متروکه از گمرک به سازمان اموال تملیکی اظهار می شود براساس ارزش واردات بوده که این مشکل ساز است حال آنکه باید بر مبنای زمان متروکه شدن و وضعیت کالا ارزش گذاری صورت بپذیرد.

عسگری با تاکید بر اینکه تا جایی که امکان دارد زیرمجموعه وزارت اقتصاد و دولت باید مشکلات خودشان را از طریق گفت وگو وتعامل مرتفع کنند، گفت: در زمینه کالاهای متروکه نیازمند هماهنگی میان سازمان بنادر، گمرک، اموال تملیکی و شرکت انبارهای عمومی هستیم. نباید با برخی اظهارات آرامش جامعه را خدشه دار کرد، بلکه تعاملات باید سازنده باشد.

وی یادآور شد: درخواست هایی که از سوی سازمان اموال تملیکی وجود دارد، پیچیده نیست و می توان با تعامل آن را حل و فصل کرد. در صورتی که گمرک ظرفیت و امکاناتی دارد این امکانات نیز در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار بگیرد چرا که هر دو سازمان زیرمجموعه وزارت اقتصاد هستند.

معاون فنی گمرک ادامه داد: خروجی این تعاملات باعث تسهیل شرایط کاری خواهد شد. دنبال آسان کردن کار شما در سازمان اموال تملیکی هستیم و در این راستا پس از بررسی و جمع بندی نظرات، ایراداتی که وجود دارد را می توان در قالب یک دستورالعمل به سراسر گمرکات ابلاغ کرد.

در ادامه نشست، غلامی معاون فروش سازمان بر توسعه و ارتقا تعاملات مشترک در راستای رفع مشکلات تاکید کرد و به تشریح پیشنهادات و درخواست های سازمان اموال تملیکی پرداخت و گفت: رسیدگی و تفاهم در مواردی از جمله نگهداری کالاهای تملیکی در اماکن گمرک، واگذاری انبارها، در اختیار گذاشتن تجهیزات مازاد، ارتباط سامانه ای، چگونگی متروکه شدن و نحوه ارزش گذاری کالاها و سایر مباحث ضرورت دارد.

در پایان این نشست مقرر شد، جلسات تا رفع مشکلات و شفاف شدن مسائل ادامه یابد و در نهایت منجر به تفاهم نامه مشترک برای ارتقا و توسعه روابط دوجانبه شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.

تیتر اول - روزنامه ها تیتر اول - روزنامه ها خبر انتشار مجله اخبار مالی شماره 46